Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı ıslak görmek

Rüyada saçı ıslak görmek

Rüyada saçı ıslak görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işarettir.

Rüyada saçı ıslak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini değiştirmeye çalışmanız çok zor olabilir.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını ıslak görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak saç kurutmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada saçı ıslak görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ıslak saç görmek huzurunun da yerine geleceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını ıslak görmek evlat sahibi olacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada saçları ıslak görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments