Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıyı ıslak görmek

Rüyada halıyı ıslak görmek

Rüyada halıyı ıslak görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada halıyı ıslak gördüyseniz:

  • Size doğru olarak gözüken durumlar pek o kadar doğru olmayabilirler.

Rüyada ıslak halı görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, her anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkanmış ıslak halı görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada halıyı ıslak görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ıslak halı taşımak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına delalet eder.

Rüyada ıslak saçı kurutmak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına alamet eder.

Rüyada ıslak olduğunu görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak pirinç görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çok zor günler geçireceğine, kimse ile tartışmayacağına delalettir.

Rüyada ıslak iç çamaşırı görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments