Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve buzlanma görmek

Rüyada kar ve buzlanma görmek

Rüyada kar ve buzlanma görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, ondan şifa göreceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işarettir.

Rüyada kar ve buzlanma gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada kar ve buzlanma görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada yerleri buzlanmış görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzları kırmak yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzlanmış su görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine delalet eder.

Rüyada buzların üstünde yürümek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine delalettir.

Rüyada buzların erimesini görmek kar sağlayacağına, huzur bulacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada buzların eridiğini görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada buzlanmış yol görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments