Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin dibine girmek

Rüyada yerin dibine girmek

Rüyada yerin dibine girmek fenalıkta bulunmaya, işinde çok büyük adımlar atacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada yerin dibine girmek gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirler olabilir.

Rüyada yerin dibine girmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerin dibine batmak zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada yerin dibine inmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına inanılır.

Rüyada yerin dibine düşmek beklenen mirasın alınacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işarettir.

Rüyada yerin dibini görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek hile ile mal elde etmeye, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına inanılır.

Rüyada izinsiz bir yere girmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ticarette ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada dar bir yere girmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments