Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin dibine batmak

Rüyada yerin dibine batmak

Rüyada yerin dibine batmak başının ağrıyacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yerin dibine batmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz başınıza gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Rüyada yerin dibine batmak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına delalet eder.

Rüyada dibe batmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin dibine batmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda dibe batmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya alamet etmektedir.

Rüyada denizde dibe batmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun dibine batmak hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, şaşkın olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada yere batmak iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, eşiyle bahtiyar olacağına işarettir.

Rüyada yerin dibine inmek aile bireyleri ile tartışacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments