Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin dibini görmek

Rüyada yerin dibini görmek

Rüyada yerin dibini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerin dibini gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Rüyada yerin dibine düşmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerin dibine inmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yerin dibini görmek kişinin başarılarının artacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, işlerinin günden güne bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerin dibine girmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına yorulur.

Rüyada yerin dibine batmak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin dibinde para görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, üzüntülerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun dibinde taş görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments