Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun dibine inmek

Rüyada suyun dibine inmek

Rüyada suyun dibine inmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, saygınlığının da artacağına, feraha ereceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun dibine inmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneğinizi veya yeterliliğinizi gösterme şansı sunabilecek büyük bir fırsat sizi bekliyor.

Rüyada suyun dibine inmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, her açıdan farklılıklar olacağına işaret eder.

Rüyada yerin dibine inmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, spora başlayacağına inanılır.

Rüyada denizin dibine inmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yeni şeyler deneneceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına delalet eder.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalet etmektedir.

Rüyada suyun dibine batmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına işarettir.

Rüyada suyun dibinde yüzmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun dibinde taş görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Rüyada dibi görünen su görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments