Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin dibine düşmek

Rüyada yerin dibine düşmek

Rüyada yerin dibine düşmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada yerin dibine düşmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çaldırmamaya dikkat edin.

Rüyada yerin dibine düşmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine delalet eder.

Rüyada dipsiz kuyuya düşmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada denizin dibine düşmek kulluk görevini ihmale edeceğine, refah düzeyinin düşeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerin dibine batmak bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, yol kat edeceğine işarettir.

Rüyada yerin dibini görmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine alamet eder.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek dertlerin ve sorunların biteceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine delalet eder.

Rüyada yerin dibine girmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, yenilenme yaşayacağına, hayatın pahalılaşmasına delalet etmektedir.

Rüyada yerin dibine inmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments