Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin dibine inmek

Rüyada denizin dibine inmek

Rüyada denizin dibine inmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işinin aksayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada denizin dibine inmek gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz didiklemenizde fayda var.

Rüyada denizin dibine inmek bir koyduğu işten üç alacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek hayatını yoluna sokacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun dibine inmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada yerin dibine inmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet eder.

Rüyada denizin dibini görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin dibinde yaşamak sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada dibi görünen deniz görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalettir.

Rüyada denizin dibinde uyumak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments