Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş göl görmek

Rüyada buz tutmuş göl görmek

Rüyada buz tutmuş göl görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada buz tutmuş göl gördüyseniz:

  • Resmi veya kurumsal sektörle ilgili konularda gözle görülür gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kazancın düşeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş göl görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz tutan göl görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine inanılır.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş su görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş yolda yürümek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments