Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, büyüleyeceğine rivayet eder.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına yorulur.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, zenginlik sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada her yeri su bastığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çok önemli noktalara geleceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada her yerin su bastığını görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine yorulur.

Rüyada her yerin su olduğunu görmek günlerinin güzelleşeceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işarettir.

Rüyada yerin altında kalmak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada su altında nefessiz kalmak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada aniden sular altında kalmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments