Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer altında yılan görmek

Rüyada yer altında yılan görmek

Rüyada yer altında yılan görmek alışveriş yapacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, durumun değişmesine delalet etmektedir.

Rüyada yer altında yılan gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada yerin altında yılan görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yer altında yılan görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işarettir.

Rüyada yılan yerken görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine işarettir.

Rüyada altın yeri görmek sağlığının yerinde kalacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yer altına girmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada yer altında ateş görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, haneye dertlerin gireceğine  rivayet etmektedir.

Rüyada yer altından ses duymak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, birçok engelin aşılacağına, sermayesini kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments