Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin altında olduğunu görmek

Rüyada yerin altında olduğunu görmek

Rüyada yerin altında olduğunu görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, sorunların biteceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına yorulur.

Rüyada yerin altında olduğunu gördüyseniz:

  • Tüm olumsuzluklara rağmen kurmak istediğiniz iş birliklerinin ya da ilişkilerin önünde hiçbir şey duramayacağa benziyor.

Rüyada yer altına girmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada yerin altında olduğunu görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yer altına saklanmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada yer altından ses duymak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, sevindirici şeyler duymaya, sıhhat ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer altında dolaşmak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret eder.

Rüyada yerlerde altın görmek kafasının sakinleşeceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine inanılır.

Rüyada yerin altını görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yerin altından altın çıkarmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments