Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan yerken görmek

Rüyada yılan yerken görmek

Rüyada yılan yerken görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, rızkının azalacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, bolluk içinde yaşamaya delalettir.

Rüyada yılan yerken gördüyseniz:

  • Olumlu ya da olumsuz ne yaşarsanız yaşayın, yepyeni başlangıçlar veya gözle görülür bir yükselme sizi bekliyor.

Rüyada yer altında yılan görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, dertlerinden kurtulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yerin altında yılan görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan yerken görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, mal mülk kazanacağına yorulur.

Rüyada işyerinde yer değiştirmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, yarar getireceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine işarettir.

Rüyada uçakla bir yeri bombalamak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, çalışmalarının beğenileceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına yorulur.

Rüyada yere ekmek düşürmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalettir.

Rüyada ekmeği yere düşürmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yerin altına inmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments