Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer altına saklanmak

Rüyada yer altına saklanmak

Rüyada yer altına saklanmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yer altına saklanmak gördüyseniz:

  • Şimdilik ortada gözle görülür, elle tutulur bir şey olmamasına rağmen sadece sizde ümit uyandıran, geleceğe güvenerek bakmanıza sebep olabilecek bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada yer altına saklanmak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada bir yere saklanmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, işlerinin gerileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağın altına saklanmak bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına yorulur.

Rüyada yatak altına saklanmak kazancın her geçen gün daha da artacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine işaret eder.

Rüyada masa altına saklanmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, birikim yapacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalettir.

Rüyada divan altına saklanmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine yorulur.

Rüyada masanın altına saklanmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada yatağın altına saklanmak başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments