Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin altına inmek

Rüyada yerin altına inmek

Rüyada yerin altına inmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, rızkın artacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerin altına inmek gördüyseniz:

  • Eski aşkların belirsizlik veya kararsızlık yaratmasına izin vermeyin.

Rüyada asansörle yerin altına inmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına işarettir.

Rüyada yerin altına inmek kısmetinin ve şansının kapanacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada gökten yere inmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yere inmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada uçakla yere inmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, muradın yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten yere inmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet eder.

Rüyada uçarak yere inmek çok büyük adımlar atılacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments