Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek işinde çok büyük adımlar atacağına, işlerinin bozulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Sizi yanıltan veya aldatmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, günah işlemekten korunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek moralinin bozulacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaca çıkıp inmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sermayesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle çıkıp inmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, maddi gücünü yitireceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments