Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere yorgan sermek

Rüyada yere yorgan sermek

Rüyada yere yorgan sermek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, işlerin rast gideceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işarettir.

Rüyada yere yorgan sermek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri farklı bir gözle görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada yere yorgan sermek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan sermek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yere beyaz örtü sermek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada yere sofra sermek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada yere çarşaf sermek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yere halı sermek yeni bir adım atılacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, büyük özgüven kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yere örtü sermek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere un sermek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments