Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan sermek

Rüyada yorgan sermek

Rüyada yorgan sermek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, bazen umutlarını yitireceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada yorgan sermek gördüyseniz:

  • Duygularınızla oynamaya çalışan ya da sizi manipüle eden kişlere dikkat etmelisiniz.

Rüyada yorgan sermek zahmet veren işlerin artacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine delalettir.

Rüyada yere yorgan sermek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, söz sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yıkanmış çamaşır sermek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Rüyada başkasına seccade sermek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, her zaman haklının yanında olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada paspas sermek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada yere sofra sermek azap çektiğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine çarşaf sermek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada yatak örtüsü sermek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments