Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere beyaz örtü sermek

Rüyada yere beyaz örtü sermek

Rüyada yere beyaz örtü sermek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, zahmete ve derde düşeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, hayallerine ulaşacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına inanılır.

Rüyada yere beyaz örtü sermek gördüyseniz:

  • İş birliklerinizin yavaş gelişmesini tercih etmeli, eşitlik ilkesine önem vermelisiniz.

Rüyada yere beyaz örtü sermek daha lüks bir hayat yaşayacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yere örtü sermek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz örtü sermek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, hasta ve üzgün olacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine delalettir.

Rüyada masa örtüsü sermek işlerin çok iyiye gideceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada masaya örtü sermek az çalışarak çok gezeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil örtü sermek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, kar sağlayacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına yorulur.

Rüyada yatak örtüsü sermek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına yorulur.

Rüyada yere döşek sermek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments