Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere halı sermek

Rüyada yere halı sermek

Rüyada yere halı sermek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, hastalıklarının düzeleceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada yere halı sermek gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Rüyada yere halı sermek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işarettir.

Rüyada eve halı sermek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya yorulur.

Rüyada halıyı ters sermek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yeni halı sermek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada bahçeye halı sermek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz halı sermek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve yeşil halı sermek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet eder.

Rüyada eve yeni halı sermek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, korkularının yok olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments