Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere örtü sermek

Rüyada yere örtü sermek

Rüyada yere örtü sermek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yere örtü sermek gördüyseniz:

  • Çok sayıda alternatifiniz var.

Rüyada yere beyaz örtü sermek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada yere örtü sermek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada yeşil örtü sermek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada yatak örtüsü sermek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada masa örtüsü sermek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına inanılır.

Rüyada masaya örtü sermek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz örtü sermek imkân sahibi olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada yere halı sermek bol rızık sahibi olunacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments