Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere un sermek

Rüyada yere un sermek

Rüyada yere un sermek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, günahlarından tövbe etmeye, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere un sermek gördüyseniz:

  • Pratik olmanızda fayda var.

Rüyada yere un sermek sabırla hayatına devam edeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipe un sermek büyük özgüven kazanacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına delalettir.

Rüyada yere beyaz örtü sermek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada yere örtü sermek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına alamet eder.

Rüyada yere yorgan sermek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yere seccade sermek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada yere çarşaf sermek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işarettir.

Rüyada yere yatak sermek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments