Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere çarşaf sermek

Rüyada yere çarşaf sermek

Rüyada yere çarşaf sermek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, gülmeye hasret kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada yere çarşaf sermek gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Rüyada yere çarşaf sermek imkânların günden güne azalacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına alamet eder.

Rüyada ipe beyaz çarşaf sermek toplumda iyi bir yer edineceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada yatak çarşafı sermek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine çarşaf sermek herkesi doğru yola çağıracağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalettir.

Rüyada ipe çarşaf sermek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, iş yeri sahibi olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatağa çarşaf sermek işlerinde başarı elde edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf sermek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments