Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere sofra sermek

Rüyada yere sofra sermek

Rüyada yere sofra sermek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalettir.

Rüyada yere sofra sermek gördüyseniz:

  • Bazı konuların, kişilerin veya cevapların hazır olmadığı zamanda gelmesi konusunda ısrarcı olmanız sizi sandığınız gibi mutlu etmeyebilir.

Rüyada yere sofra sermek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada sofra sermek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, geniş geniş yaşayacağına, rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sofra bezi sermek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına inanılır.

Rüyada yere çarşaf sermek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, prestij kaybı yaşanacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere halı sermek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada yere beyaz örtü sermek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına işaret eder.

Rüyada yere seccade sermek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına delalettir.

Rüyada yere un sermek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, kazancın düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments