Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere tükürdüğünü görmek

Rüyada yere tükürdüğünü görmek

Rüyada yere tükürdüğünü görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına alamet eder.

Rüyada yere tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Herkes normalden biraz daha alıngan davranıyor olabilir.

Rüyada birinin yere tükürdüğünü görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, ağzının tadının bozulacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yere tükürdüğünü görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, ömrünün de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere tükürmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suya tükürmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada birine tükürmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, kederleneceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada sakız tükürmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, kendine geleceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek yürek yakan biri haline geleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe tükürmek gelecekte yüzünün güleceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments