Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere tükürmek

Rüyada yere tükürmek

Rüyada yere tükürmek hayırlı bir işe başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yere tükürmek gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize ulaşmak veya belli işlerinizi halletmek üzeresiniz.

Rüyada yere tükürdüğünü görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere tükürmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada birinin yere tükürdüğünü görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, galibiyet kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıkları tükürmek daha fazla gelire kavuşacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada kulağa tükürmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek tükürmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, malının da eksilmeyeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, aileyle iş yapmayacağına, istediği başarıyı göstereceğine delalet eder.

Rüyada kum tükürmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments