Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğe tükürmek

Rüyada köpeğe tükürmek

Rüyada köpeğe tükürmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, maddi anlamda güçleneceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğe tükürmek gördüyseniz:

  • Kafasını toplamakta zorlanan kişiler nedeniyle yapabileceklerinizi veya olası olanakları kısıtlamamalısınız.

Rüyada köpeğe tükürmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek tükürmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş tükürmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin tükürdüğünü görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin yüzüne tükürmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada yeşil tükürmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, keyiflerinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada adama tükürmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, çıkmaza gireceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada sürekli tükürmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, rahatsızlık duyulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments