Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakız tükürmek

Rüyada sakız tükürmek

Rüyada sakız tükürmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, kendini her konuda geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakız tükürmek gördüyseniz:

  • Kırılgan kişiler veya alıngan davranışları olan kimselerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada sakız tükürmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, kendisiyle övüneceğine işarettir.

Rüyada sakızı tükürmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada sakızla boğulmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, doğru işler yapacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sakız aldığını görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Rüyada çilekli sakız görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, bereketli yağmurlara, stres atılacak aktiviteler yapılacağına inanılır.

Rüyada bir paket sakız görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, büyük kazanç elde edeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet eder.

Rüyada damla sakızı görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments