Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya tükürmek

Rüyada suya tükürmek

Rüyada suya tükürmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına işaret eder.

Rüyada suya tükürmek gördüyseniz:

  • Fazla uyumlu davranışlarınız faydadan çok zarar getirebilir.

Rüyada su tükürmek gücünün azalacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya tükürmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, sıkıntısının biteceğine delalettir.

Rüyada başkasının kan tükürdüğünü görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Rüyada yüzüme tükürmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işarettir.

Rüyada saç tükürmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına tabir olunur.

Rüyada ağızdan et tükürmek imkânların günden güne azalacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments