Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yere tükürdüğünü görmek

Rüyada birinin yere tükürdüğünü görmek

Rüyada birinin yere tükürdüğünü görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, her gün daha fazla dolacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yere tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyler varsa başkalarını beklemeden siz yapmalısınız.

Rüyada yere tükürmek ön plana çıkacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birinin yere tükürdüğünü görmek kötü günlerinin biteceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, elinize para geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yere tükürdüğünü görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytana tükürdüğünü görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, güç kaybedeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada ağızdan kan tükürmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kan tükürdüğünü görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yediğini tükürmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada öksürük kan tükürmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, adım atarken çok zorlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments