Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine tükürmek

Rüyada birine tükürmek

Rüyada birine tükürmek yaşam enerjisine kavuşacağına, işlerinin duracağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hedeflerini tutturacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, zenginlik kazanacağına işarettir.

Rüyada birine tükürmek gördüyseniz:

  • Ufak girişimlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada cam kırıkları tükürmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir başkasının tükürdüğünü görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine inanılır.

Rüyada yılanın ağzına tükürmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşamının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına tükürmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının tükürdüğünü görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, borçların hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada arabaya tükürmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments