Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra sermek

Rüyada sofra sermek

Rüyada sofra sermek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, maddi olarak zarar edeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada sofra sermek gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada sofra bezi sermek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, düşmanlarını alt edeceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına inanılır.

Rüyada sofra sermek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yere sofra sermek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır sermek bir sebeple kendi içine kapanacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada beyaz örtü sermek dertlerinin günden güne artacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, borçları varsa ödeyeceğine işarettir.

Rüyada halı kilim sermek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına işarettir.

Rüyada seccadeyi sermek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çamaşır sermek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, sorunlarının günden güne azalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments