Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere seccade sermek

Rüyada yere seccade sermek

Rüyada yere seccade sermek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına inanılır.

Rüyada yere seccade sermek gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yere seccade sermek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölüye seccade sermek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada seccade sermek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada seccadeyi sermek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına yorulur.

Rüyada birisine seccade sermek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz için seccade sermek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, işlerin düze çıkarılacağına işarettir.

Rüyada birine seccade sermek yorulacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına işaret eder.

Rüyada camiye seccade sermek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments