Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra bezi sermek

Rüyada sofra bezi sermek

Rüyada sofra bezi sermek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sofra bezi sermek gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada sofra bezi sermek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sofra sermek dolandırılacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada yere sofra sermek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada sofra bezi görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sofra bezi silkelemek başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, borçlarının azalacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına inanılır.

Rüyada sofra bezi satın almak haksızlık yapmayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli sofra bezi görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı sofra bezi görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments