Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere inmek

Rüyada yere inmek

Rüyada yere inmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, maddi zararının giderileceğine inanılır.

Rüyada yere inmek gördüyseniz:

  • Mesleğinizin size sempatik gelmemesi ya da çevrenizdeki kişilerin baskısıyla pişmanlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada uçarak yere inmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, neşesine kavuşacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada yere inmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada asansörle yerin altına inmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten yere inmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yere inmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada uçakla yere inmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments