Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su birikintisine düşmek

Rüyada su birikintisine düşmek

Rüyada su birikintisine düşmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, büyük atılımlar yapacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada su birikintisine düşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz artıyor.

Rüyada su birikintisine düşmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil su birikintisi görmek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, hanesine huzurun dolacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin su birikintisi görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Rüyada su birikintisinden geçmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına rivayet eder.

Rüyada su birikintisi görmek kendisine olan güveninin artacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, dünya malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada su birikintisinden atlamak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına işaret eder.

Rüyada kirli su birikintisi görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada su birikintisine basmak kazançlı bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments