Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk cep telefonu görmek

Rüyada bozuk cep telefonu görmek

Rüyada bozuk cep telefonu görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk cep telefonu gördüyseniz:

  • Evdeki veya özel yaşamınızdaki sorunlar iş hayatınızda verimi düşürebilir.

Rüyada bozuk cep telefonu görmek ayrılanların birleşeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cepte bozuk para görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cepte bozuk para çıkarmak çok güzel çalışmalar yapacağına, arkasından iyi konuşulacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü cep telefonu görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, bereketli yağmurlara delalettir.

Rüyada pembe cep telefonu görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, sağlığının da bozulacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden cep telefonu almak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada cep telefonu aramak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu bozulmak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, az çalışarak çok gezeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments