Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeraltından su çıkarmak

Rüyada yeraltından su çıkarmak

Rüyada yeraltından su çıkarmak sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, umduklarını bulamayacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yeraltından su çıkarmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık ya da partner sorunlara neden olabilir.

Rüyada yeraltından su çıkarmak bereketli bir döneme girileceğine, borçlanılacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine işaret eder.

Rüyada yeraltı suyu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeraltında su görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeraltı görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeraltı çarşısı görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeraltında olduğunu görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalettir.

Rüyada yeraltında yaşamak mutlu ve hafif hissedeceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments