Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeraltında su görmek

Rüyada yeraltında su görmek

Rüyada yeraltında su görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeraltında su gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın hoşlanacağınızı düşünerek yaptığı davranışlara ters tepki göstermeyin.

Rüyada yeraltı suyu görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işarettir.

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, işinde terfi edeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada yeraltından su çıkarmak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada yeraltında su görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine inanılır.

Rüyada yeraltından çıkmak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeraltında olduğunu görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, halsizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeraltında ev görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına işaret eder.

Rüyada yeraltına inmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments