Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeraltında olduğunu görmek

Rüyada yeraltında olduğunu görmek

Rüyada yeraltında olduğunu görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, sorunlarını unutacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeraltında olduğunu gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Rüyada yeraltında olduğunu görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeraltından çıkmak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işarettir.

Rüyada yeraltında su görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yeraltı çarşısı görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeraltı canavarı görmek yakın zamanda rahat edeceğine, manevi olarak hasar alınacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yeraltı görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeraltında altın bulmak kötü kişilerden uzak durulacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeraltında yaşamak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments