Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeraltı çarşısı görmek

Rüyada yeraltı çarşısı görmek

Rüyada yeraltı çarşısı görmek bir ortaklık kurulacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına yorulur.

Rüyada yeraltı çarşısı gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz insanın ya da insanların yanında huzur arayın.

Rüyada yeraltı çarşısı görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeraltında yaşamak dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yeni bir ev alınacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada yeraltında olmak çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına inanılır.

Rüyada yeraltında gezmek kendisi için mal mülk alacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ticaretin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada yeraltından çıkmak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, büyük bir başarının elde edileceğine, böylece yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada yeraltından su çıkarmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya alamet eder.

Rüyada kendini yeraltında görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada yeraltında olduğunu görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments