Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeraltında yaşamak

Rüyada yeraltında yaşamak

Rüyada yeraltında yaşamak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, sorunların gittikçe artacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeraltında yaşamak gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya çalışmalarınızı takdir eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeraltında yaşamak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işarettir.

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına delalettir.

Rüyada yeraltı şehri görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, malının da hiç olacağına delalet eder.

Rüyada yeraltında gezmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kazançlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada yeraltı görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya yorulmaktadır.

Rüyada yeraltında olmak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada yeraltından çıkmak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, malının artmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeraltı canavarı görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, belki ölümler görüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments