Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeraltı görmek

Rüyada yeraltı görmek

Rüyada yeraltı görmek bazı adımlar atacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, haksızlığa uğranacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına inanılır.

Rüyada yeraltı gördüyseniz:

  • Olan bitene çok takılmadan hemen harekete geçebilirsiniz.

Rüyada yeraltında su görmek daha iyi yerlere geleceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini yeraltında görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeraltı çarşısı görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, huzurlu hissedileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeraltında ev görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, kederinin dağılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeraltı görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine işarettir.

Rüyada yeraltında gezmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, sağlığının da bozulacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeraltı suyu görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına inanılır.

Rüyada yeraltından çıkmak bir süre sıkıntı çekeceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments