Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeraltı suyu görmek

Rüyada yeraltı suyu görmek

Rüyada yeraltı suyu görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, güvensizlik duymaya, işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada yeraltı suyu gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller göndermeniz olayları daha da karışık hale getirebilir.

Rüyada yeraltında su görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeraltından su çıkarmak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, onlardan fayda göreceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeraltı suyu görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, konforunun yerinde olacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada yeraltında olmak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeraltı şehri görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada yeraltı çarşısı görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeraltına inmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments