Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeraltından su çıktığını görmek

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada yeraltından su çıktığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dengelemek istiyorsanız ciddi bir bütçe yapmalısınız.

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulur.

Rüyada yeraltından su çıkarmak sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine alamet eder.

Rüyada yeraltı suyu görmek çok sorunlu günler geçireceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, aşık olacağına rivayet eder.

Rüyada yeraltında su görmek rızık elde edeceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada yeraltında olduğunu görmek geniş bir rızka kavuşacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine delalettir.

Rüyada yeraltından çıkmak yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeraltında altın bulmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yeraltı canavarı görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments