Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeraltı canavarı görmek

Rüyada yeraltı canavarı görmek

Rüyada yeraltı canavarı görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeraltı canavarı gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular veya aile ilişkileri yorucu ya da yıpratıcı olabilir.

Rüyada yeraltı canavarı görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeraltında gezmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yeraltında su görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeraltı çarşısı görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeraltında olduğunu görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, rahatın ve konforun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeraltında altın bulmak çalışmalarının karşılığını alacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeraltında olmak el üstünde tutulacağına, zenginliğe sahip olunacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeraltı görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments