Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeraltında olmak

Rüyada yeraltında olmak

Rüyada yeraltında olmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine işarettir.

Rüyada yeraltında olmak gördüyseniz:

  • Bir konuda daha uzun bir süre beklemeniz gerekiyor.

Rüyada yeraltı şehri görmek hayatın kolaylaşacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, evini ve ailesini unutacağına delalettir.

Rüyada yeraltında ev görmek zor günler geçireceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işarettir.

Rüyada yeraltında olmak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeraltında su görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada yeraltında gezmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeraltında altın bulmak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada yeraltında yaşamak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, kazancın katlanacağına yorulur.

Rüyada yeraltı görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments