Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeraltında altın bulmak

Rüyada yeraltında altın bulmak

Rüyada yeraltında altın bulmak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, üzeceğine yorulur.

Rüyada yeraltında altın bulmak gördüyseniz:

  • Açıklık politikası güdün, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Rüyada yeraltında altın bulmak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeraltına inmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeraltından çıkmak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeraltı çarşısı görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, alım gücünü yitireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeraltı suyu görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulur.

Rüyada yeraltında olmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeraltında olduğunu görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeraltında gezmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments