Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeraltında gezmek

Rüyada yeraltında gezmek

Rüyada yeraltında gezmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yeraltında gezmek gördüyseniz:

  • Yaklaşan güzel gelişmeler için hazırlık yapmanız gereken konular var.

Rüyada yeraltında gezmek büyük fırsatların kapısını açacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yeraltı canavarı görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeraltı şehri görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulur.

Rüyada kendini yeraltında görmek ters giden durumların düzeltileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeraltına inmek iyilik ve güzellik bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeraltında yaşamak sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeraltında olduğunu görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeraltında ev görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments